Fly til Norge

Bjerge og fjorde, nordlys og midnatssol. Flyv SAS og oplev Norges fantastiske natur. Uanset om du vil se Norge nordpå eller sydpå, så har vi en flyvning, der bringer dig derhen.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til/inden for Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm og tilbyder fly til Alta, Bergen, Bodø, Harstad-Narvik, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen (Svalbard), Oslo, Sandefjord, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco, Seattle og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Seoul og Tokyo).

Fang nordlyset – og se midnatssolen

Kom lidt væk fra byens lys og fang nordlyset i stedet. Fra sidst i september til sidst i marts er det nordlige Norge mørkt fra tidligt om eftermiddagen til sent på formiddagen, og nordlyset danser ofte på himlen. I løbet af sommermånederne får du 24 timers sollys nord for polarcirklen, da solen aldrig går ned. På denne årstid har Nordnorge 76 dage med midnatssol. Endnu længere mod nord – i Svalbard – har de fire måneders midnatssol.

Tag med Flåm-jernbanen

Hop på Flåmsbana-toget og nyd en af dit livs smukkeste togrejser. Toget kører fra enden af Aurlandsfjorden op til de høje bjerge ved stationen i Myrdal og tager dig igennem et betagende norsk landskab. Hvis du kigger ud af vinduet, kan du se Kjofossen-vandfaldet, som leverer strøm til Flåm-jernbanen.

Fly til <em>Norge</em>

JULI 2022

Vand, plask og ren fornøjelse! Her er Norges bedste steder for dig, der elsker at bade, gå i sauna eller nyde dejlige skønhedsbehandlinger og massage.

Fantastiske The Well

The Well

På dette spaanlæg i Sofiemyr i Oppegård kommune øst for Oslo findes der 11 bassiner, 15 saunaer, 25 forskellige behandlingsrum, haver, grotter, lounger og en restaurant. Spabadet fordeler sig på i alt 10.500 kvadratmeter og tre etager. Og her er ikke sparet på noget som helst. Det er luksuriøst, komfortabelt og flot. Du kan selvfølgelig nyde faciliteterne, men også deltage i «ritualer» i saunaerne, som for eksempel saunagus, hvor bademesteren hælder æteriske olier på saunaovnen. Vælg og vrag mellem en række behandlinger og massager. Kan du lide at svømme, skal du vide, at bassinerne udendørs og indendørs har lange baner med mulighed for træning under opholdet. Bliver du sulten, kan du spise i spabadets restaurant eller tage en øl i loungen foran pejsen. Kunstinteresserede kan se udvalgte værker fra investoren Stein Erik Hagens store kunstsamling. En dag her føles som en hel ferie. Kan du lide stedet, eller bor du ikke i Oslo, kan vi oplyse, at der nu vil blive bygget et hotel i tilknytning til spabadet.

Sol og hav på Son Spa

Son Spa

Denne lille smukke landsby godt 40 minutters kørsel fra Oslo, med sine små hvidmalede huse, er et besøg værd. Her kan man opleve et lille stykke af det idylliske Sydnorge – og derfor lægger mange både til her i sommermånederne. På Son Spa, som åbnede 2008, kan du blive tanket op med ny energi og forkæle dig selv med lidt luksus. Spabadet er 2.000 kvadratmeter stort, har bassin, sauna, varme og kolde kilder, udendørs boblebad, alt sammen med en flot udsigt ud over fjorden. Her kan du naturligvis få diverse behandlinger for hele kroppen. Som gæst kan du deltage i spabadets fælles træningstimer. Du kan prøve tai-chi, styrketræning eller træning i vand. Blandt andet. I restauranten kan du få alt fra krabbekløer til rensdyr. Og ja, du kan også overnatte her.

Farris bad i Larvik

Farris bad

Spahotellet Farris Bad har fået flere udmærkelser både af rejsebranchen og af Trip Advisor. Det lyder da rart, ikke? Spabadet ligger smukt i strandkanten i Larvik, vest for Oslo. Her kan du svælge dig i baderitualer og behandlinger, der gør, at du vil føle dig frisk og nyskrubbet. Så dejligt! Har du lyst til at dyrke yoga, kan du også det; der tilbydes yogatimer hver dag.I restauranten kan du spise gode norske råvarer: Muslinger, krebs, helleflynder, andebryst fra Holte gård, og hvad med norske oste til dessert?

Flot luksus-spa i Trondheim

Britannia

Det gamle hotel Britannia i Trondheim åbnede i 1870, men har været lukket pga. renovering og åbnede igen i april 2019. Hotellet sørger for, at gæsterne virkelig kan hygge sig. Britannia spa har svømmebassin, saunaer, isbad, afslapningsrum, jacuzzi og træningsrum. På behandlingsmenuen kan du få alt fra rygmassage til pedicure. Spabadet har også behandlinger for mænd og børn. Og så er kokken Christian André Pettersen, som har vundet bronze i Bocuse d’Or i 2019, køkkenchef på hotellets Michelinrestaurant.

For dig, som elsker ski og fjelde

Norefjell Ski & Spa

Er du glad for at stå på ski, vil du føle dig som i himlen på Norefjell Ski & Spa. Her kan du stå på ski om vinteren og kombinere fart og sne med fantastiske behandlinger i spabadet. Er du ikke helt vild med sne, kan du gå direkte i bassinet eller få massage. Eller bare slappe af. Med de store vinduer får du alligevel en fornemmelse af at være ude i naturen. Desuden kan du nyde kulden i det udendørs boblebad. Selvom du ikke er gæst på hotellet, kan du sagtens købe adgang til spabadet. PS: Hotellet er blevet kåret til Norway’s Leading Spa resort og Norway’s Best Ski Hotel.

OKTOBER 2022

Her er nogle af de mest populære vandreruter i Norge, så du kan godt risikere ikke at få dem helt for dig selv. Men de er populære af en grund – de byder på nogle af de mest spektakulære seværdigheder, Norge har at byde på.

Nordmændende elsker at vandre, og det er måske derfor, at Den Norske Turistforening er også den største friluftsorganisation i Norge med over 300 000 medlemmer. Den har et enestående netværk af hytter, hvor alle har adgang. Medlemmer får rabat, men prisen for en overnatning for ikke-medlemmer er stadig meget rimelig sammenlignet med hoteller.

Der er i alt har 550 hytter i hele landet, og de er kendt for deres uhøjtidelige og hyggelige atmosfære. Nogle af hytterne er bemandede, og værterne tilbyder tre retters aftenmåltider og kan give gode råd om området. Ubemandede hytter er enten åbne hele tiden eller kan låses op med en hovednøgle, der kan bestilles hos DNT. Et ophold i en DNT-hytte koster mellem 1200 og 300 NOK pr. nat for en ubemandet hytte og omkring 900NOK for helpension i en bemandet hytte.

Statskog, det norske statsejede skovvæsen, har også 70 hytter til kortvarig leje i skønne vandreområder i forskellige dele af Norge.

Her er fem fantastiske vandreruter i Norge

Romsdalseggen

Romsdalseggen har lettilgængelig og spektakulær udsigt over Romsdals bjerge og fjorde samt floden Rauma, som snor sig ned i dalen mod byen Åndalsnes. Turen tager mellem seks og otte timer. Efter den første stigning kan man vælge standardruten langs selve højderyggen eller den lidt lettere rute, som går uden om de områder, der godt kan give anledning til lidt svimmelhed. Ruten er åben fra foråret og indtil sneen kommer om efteråret, men bør kun gås i godt vejr. Romsdalseggen er en lang vandretur, men for ældre børn med bjergerfaring er det en rigtig god tur. Den såkaldte "familierute" tager ca. seks timer og er noget mindre krævende end den normale rute.

Besseggen

Besseggen-turen byder på en fantastisk udsigt over et vildt bjergområde. Turen er ikke specielt anstrengende, den er heller ikke særlig udsat, men man kan stadig få en helt ør fornemmelse, hvis man kigger ned mod det grønne, iskolde vand i Gjendesøen på den ene side og den dybblå sø Bessvatnet på den anden. Det er bedst at tilbringe natten på Gjendesheim og derefter tage båden til Memurubu hen over Gjendesøen om morgenen og starte der. Besseggen er 16 km lang og 1.743 meter over havets overflade på det højeste punkt. Regn med ca. otte timer til hele turen. Højsæsonen er juli, august og de to første weekender i september. Børn på syv og opefter, der er vant til at gå ture, skulle nemt kunne klare turen.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Foto: Sebastien Goldberg/Unsplash

Preikestolen

Over 270.000 mennesker tager turen op til de svimlende højder på dette bjergplateau hvert år. For dem, der er vant til at gå i ujævnt terræn, tager turen ca. to timer. Det tager børn og mindre øvede vandrere omkring to til tre timer hver vej. Ruten stiger 330 meter på den 3,8 km lange distance. Slutpunktet er et fladt plateau, der ligger 604 stejle meter over havet. Stien er bred, og der er bygget stentrin flere steder undervejs. Pas på ikke at undervurdere turen – den er længere, end man tror. Kombiner eventuelt turen med et måltid mad eller en overnatning i Prædikestolens bjerghytte. Det bedste tidspunkt at tage afsted er mellem april og oktober.

Kjerag

Kjerag rejser sig majestætisk over Lysefjorden nær Stavanger med et stejlt fald 1.000 meter ned. Den lodrette, glatte granitvæg har længe været et fantastisk syn fra fjorden, men hvis man er på udkig efter en anderledes oplevelse, skal man tage en vandretur op til Kjeragplateauet og Kjeragbolten. Kjeragplateauet er et goldt, glatslidt klippeplateau. Terrænet er besværligt og krævende, men der venter et vue i fugleperspektiv over Lysefjorden på toppen, og herfra er det let at få øje på den berømte Kjeragbolt. Det meget fotograferede klippestykke sidder i klemme mellem to lodrette klippevægge og er nemt at træde op på. Turen til Kjerag er på 10 km og tager ca. fem timer. Højdeforskellen er 750 meter. Det er en temmelig hård tur og ikke velegnet til børn under syv år. Turen kan gås i hele sommersæsonen.

Galdhøpiggen

Norges højeste bjerg har en storslået udsigt over bjergområdet Jotunheimen. Men Galdhøpiggen, 2.469 meter over havets overflade, er mere end et bjerg. Det er også et symbol på det forhold, nordmændene har til deres bjerge, og de fleste nordmænd ved godt, hvad 2.469 står for. Men man behøver ikke at være bjergbestiger for at nå toppen. Fra Juvasshytta fjeldstation er det en forholdsvis nem tur. Hele turen tager ca. syv timer. Fra Juvasshytta går man hen over gletscheren Styggebræen (man skal være ledsaget af en guide til dette) og op til toppen. Vend tilbage samme vej eller gå ned til Spiterstulen, en anden hytte. Det er en familievenlig rute, der er velegnet til børn, som er vant til at vandre. Børn skal dog være syv år eller derover for at krydse Styggebræen-gletscheren. På toppen af Galdhøpiggen ligger en station, som serverer sodavand og snacks. Man kan også købe postkort her. Hytten var engang posthus, det højest beliggende i Nordeuropa.

Tips inför en vandringstur i Norge

Rejseplanlægning, hytter og tilbud i Norges bjergland: dnt.no
Hytter og turråd:
statskog.no og inatur.no
Til turplanlægning og rådgivning:
ut.no
Magasin om friluftsliv med de seneste nyheder om, hvad der sker:
utemagasinet.no
Vejrudsigter:
yr.no

JUNI 2023

De er på UNESCOs verdensarvsliste og byder på tempofyldte eventyr og storslået udsigt. De optræder desuden ofte i store Hollywood-film. Norges enestående fjordlandskaber skal simpelthen opleves i virkeligheden og har en naturlig plads på enhver globetrotters liste over rejsemål. Se vores liste her.

Plottet i Douglas Adams’ science fiction-serie The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy er, at planeten Jorden er bygget og designet af rumvæsener. En af bygherrerne har endda modtaget en pris for sit arbejde med Norges kystlinje og især for alle fjordene. Det er ikke så mærkeligt, at forfatteren har valgt netop det sted som symbol på naturens skønhed, for de norske fjorde er nogle af de smukkeste steder i verden, man overhovedet kan forestille sig. National Geographic har endda udtalt, at Vestlandet, hvor mange af fjordene ligge, er ”verdens mest ikoniske destination”. Men hvilke af de norske fjorde er et absolut must?

Geirangerfjorden

Dramatiske, stejle klippevægge, sneklædte fjelde og storslåede vandfald er karakteristiske for denne smukke, norske fjord Geirangerfjorden, der er på UNESCOs verdensarvsliste. De fantastisk smukke fjelde og naturens rå kraft er ærefrygtindgydende, og området byder på masser af muligheder for at opleve naturen fra sin bedste side. Gå en tur på Fosseråsa-vandrestien, og passér bag et vandfald. Få et adrenalinkick i en svævebane, i en kløft eller ved at vandre op til et af områdets smukke udsigtspunkter.

Nærøyfjorden

Nærøyfjord er en del af den lange Sognefjord og er en vild og smuk fjord. Den blev sammen med Geirangerfjorden optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2005 på grund af fjordenes enestående naturskønhed. Når man står ved Nærøyfjord kan man næsten ikke tro sine egne øjne. På det smalleste sted er fjorden kun 250 meter bred, mens fjeldet strækker sig 1.400 meter op i luften. Besøg også vandfaldet med de to navne: Sagfossen og Lægdafossen. Et sted er vandet i frit fald på hele 125 meter.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Nærøyfjorden. Foto: Tomasz Furmanek / VisitNorway.com

Lysefjorden

Du har sikkert set Preikestolen, fjeldplateauet, der med sine rette vinkler ligner en prædikestol, der tårner sig op over Lysefjorden, og som blandt andet er kendt fra Tom Cruise-filmen Mission: Impossible – Fallout. Et andet spektakulært fjeldplateau er Kjeragbolten, hvor en klippeblok sidder kilet fast i en kløft mellem to lodrette klippevægge. Disse populære turistmål gør Lysefjorden til et absolut must for alle fjord- og vandreentusiaster. Hvis man foretrækker at se fjeldene og fjorden fra vandet, er der også mange bådture at vælge imellem.

Nordfjorden

Nordfjorden byder på mange fantastiske naturoplevelser. Gletsjere, fjelde og øer – også verdens højeste havklippe, Hornelen, og den smukke sandstrand, Grotlesanden kan opleves her. Som man måske kan forstå, er det et fantastisk sted for eventyrlystne familier på alle niveauer og i alle aldre. Hvis de små fødder bliver trætte, løfter gondolbanen Loen Skylift jer op til en bjergtagende udsigt. Klatrestien Via Ferrata Loen er en af Europas mest komplette Via Ferrata (sikker klatrerute op ad et bjerg). Surfentusiaster kan begive sig ud mod Norges vestligste kappe, Vestkapp, og er man til mountainbike, er det er en enestående oplevelse at blæse på cykel ned mod fjorden.

Trollfjorden

Hvis du er til dramatik, så er Trollfjorden i Lofoten det helt rigtige sted at være. Fjeldene knejser op fra den blå fjord, og de omkringliggende tinder er takkede. Fjorden er lille, kun 2 km lang, og dens smalle indløb giver den et hemmelighedsfuldt udtryk. Man kan kun nå Trollfjord med båd eller kajak, men når først man er der, er der virkelig smæk for skillingen og kan opleve et vildt fjordlandskab uden menneskelig tilstedeværelse (undtagen dig og øvrige turister, naturligvis). Fjorden har desuden en fascinerende historie at fortælle. I 1890 udkæmpedes Trolllfjordslaget her mellem de oprindelige fiskere i deres små både og store, dampdrevne fiskefartøjer.

Hardangerfjorden

Om foråret udspiller der sig et magisk sceneri langs Hardangerfjorden, hvor hundredtusindvis af frugttræer blomstrer på fjordens skrå bredder. Området er kendt som Norges frugthovedstad, og med forår mener man, så langt mod nord, fra midten af maj og en måned frem (selv om foråret nogle år godt kan komme i april). Man er også nødt til at smage den cider, der produceres her. Langs fjorden kan man nemt få én på opleveren: Man kan bestige det spektakulære klippefremspring Trolltunga, udforske gletsjeren Folgefonna, prøve en af områdets Via Ferrata-klatrestier eller lytte til brølet fra vandfaldet Vøringsfossen.

Sognefjorden

Oplev Sognefjorden, Norges længste og dybeste fjord. Sognefjorden ligger lige nord for Bergen og snor sig 205 kilometer ind i landet i form af flere mindre, men ofte lige så berømte fjorde, der forgrener sig fra kysten. Her er også mange fantastiske turistattraktioner, som Jotunheimen Nationalpark, stavkirken i Urnes, der er optaget på verdensarvslisten, og Jostedalsbreen, som er den største gletsjer på det europæiske fastland.

DECEMBER 2022

I Vestnorge kan du teste din styrke og kondition i krævende fjelde, så du får appetit til måltider, der har overbevist Michelin-inspektører om, at de skal tildeles stjerner. Hvorfor ikke udforske Bergen og Stavanger i år?

Smagen af hav

Nordnes sjøbad

Når solen skinner i Bergen, styrter alle udendørs for at nyde den mest muligt. Nordnes sjøbad er derfor et populært sted, især fordi denne havvandspool er opvarmet. Vinterbadning er blevet en hot tendens i Norge, og her kan du kombinere en svømmetur med en tur i saunaen.

Kajaksejlads i fjorden

Fjord Tours

Bergen ligger mellem Sogne Fjord og Hardanger Fjord. Denne geografiske placering er værd at benytte sig af ved at tage en kajaktur i Nærøy Fjord, en arm af Sogne Fjord. Mens du stille glider gennem vandet og kigger op på de 1.800 m stejle klippeflader på begge sider, får du virkelig fornemmelsen af, hvad det vil sige at bo i Norge. Hvis du ikke har din egen kajak, kan du booke en tur med for eksempel Fjord Tours.

Stjerner i sigte

RE-NAA

Velkommen til kokkeshowet, som der står på Renaas webside. Og det er præcist, hvad du komme til at opleve. Restauranten har et åbent køkken med kokke, tjenere og middagsgæster i samme rum uden skranker. Alt, hvad de forbereder, er lokalt indkøbt fra Rogaland, og Stavanger-restauranten har to stjerner i Michelin-guiden.

Gåture i vildmarken

Preikestolen

Vestnorge er velsignet med stejle fjelde, barske klatreture og spektakulære klippeformationer. Prædikestolen, et plateau liggende 604 m over havets overflade på den nordlige side af Lyse Fjord, vil give dig et adrenalinkick, du ikke lige glemmer. Måske er det ingen overraskelse, at flere scener i Mission: Impossible - Fallout blev optaget her (skønt ifølge filmen var stedet i Indien).

Vikingetiden

Viking House

Mange folk tror, at vikingerne var vilde og grusomme. Der er helt sikkert et gran af sandhed i det, men de var også organiseret i samfund, hvor kvinder besad vigtige positioner. I Viking House i Stavanger kan du rejse 1.000 år tilbage tiden ved at tage et VR-headset på og se, hvordan de levede. Næsten. Du kan også tage en guidet tur i vikingernes fodspor med Guidecompaniet.

SEPTEMBER 2023

Norge er virkelig et land, der elsker sne og skiløb, og det er ikke underligt, når man tænker på de høje fjelde, der dækker store dele af landet. Det her er Norges bedste skisportssteder for både begyndere og eksperter.

For andre skandinaviske skiløbere er det nemt at blive lidt misundelig på Norge. Både på grund af landets succes inden for skisporten gennem årene, men måske primært på grund af geografien med høje fjelde, der dækker en stor del af landets overflade, og den ægte og indbydende skikultur, som går mange generationer tilbage. For i Norge er skiløb både hverdag og fest. At stå på ski er noget, som alle voksne og børn kan lide at gøre i weekender og ferier.

Tag chancen, og oplev selv Norge i sneen. Der er masser af skisportssteder, både små og store, der tilbyder fantastiske oplevelser i de smukke skandinaviske fjelde. Og hvis du er villig til at tage helt op på toppen, kan du få helt unikke oplevelser i et storslået landskab, hvor spidse fjelde møder dybe fjorde. God tur!

Flyv til: Oslo

Hemsedal

Norges mest besøgte skisportssted ligger kun tre timer nord for hovedstaden Oslo. Her falder pulsen aldrig, for der er fuld fart på fra morgen til sen aften. Start dagen med at tage for dig af de velforberedte lange pister, så du kan varme op til løb i offpiste-terræn, der er blandt det bedste i Skandinavien. Når benene har fået nok, står den på den måske sjoveste afterski på vores nordlige breddegrader, og den fortsætter til langt ud på natten.

Only to be used for Scandinavian Traveler articles on sas.xx

Hemsedal, Foto: Shutterstock

Flyv til: Scandinavian Mountains Airport

Trysil

Trysil ligger lige på den anden side af grænsen til svenske Sälen men tilbyder næsten den dobbelte faldhøjde og endnu mere skiløb med et liftsystem, der har hele 31 lifte og 68 nedkørsler. Hvis du elsker at stå på pisten, har du virkelig fundet hjem. Få steder i Skandinavien kan lokke med så gode pister til vidunderligt carvingløb, ofte med brede nedkørsler, der er tilpas stejle.

Flyv til: Trondheim

Oppdal

Norges tredjestørste by, Trondheim, er hjemsted for mange langrendsskiløbere i verdensklasse. Det er virkelig en vinterby. Verdensmesterskaberne i skiløb bliver også afholdt her i 2025. Men hvis du foretrækker at stå ned ad bakke, ligger den lille perle Oppdal et par timer mod vest. Her kombineres fantastisk offpiste-løb, ikke mindst med den nybyggede Vangsliekspressen, med rigtig flotte carvingpister. Og når din dag på ski er slut, kan du slentre rundt i en af Norges smukkeste landsbyer.

Flyv til: Bergen

Myrkdalen

Kystbyen Bergen er et af de mest nedbørsrige steder i Europa. Som skiløber er det en god ting, for når stormene skubber på fra Atlanterhavet om vinteren, betyder det, at der kommer enorme mængder sne i fjeldene. Som i det lille Myrkdalen, der er et af de skisportssteder i Europa, der får mest sne om vinteren. Og det giver gode muligheder for skiløb i puddersne, der ikke ses lignende i Skandinavien.

Flyv til: Harstad-Narvik

Narvikfjellet

Hvis der var en konkurrence om verdens bedste skianlæg, ville Narvikfjellet stå på podiet. For lige uden for byen finder du noget af det bedste skiløb i Skandinavien med stor faldhøjde, gode pister og legendarisk offpiste-løb. Alt sammen med en fantastisk udsigt over Ofotfjorden. Kom her i slutningen af april eller begyndelsen af maj, så du kan stå på ski i midnatssolen.

Lofoten

Norges måske smukkeste "skisportssted" på øgruppen Lofoten byder på de smukkeste topture i verden. Spidse fjeldtoppe skyder over 2.000 meter op fra havet. Fra toppene har du en imponerende udsigt, hvor du ikke kan se andet end fjelde og hav. Det er en oplevelse, som enhver skiløber bør få mindst én gang i livet. En bjergguide er et must. Vores råd er at tage ind på den hyggelige Lofoten Ski Lodge i Kabelvåg, hvor du finder indkvartering, guideservice og frisk fisk fanget i havet lige udenfor.

Flyv til: Ålesund

Strandafjellet

Lidt over en times kørsel fra den smukke kystby Ålesund ligger det lille samfund Stranda ved den storslåede Storfjorden. Selve skiområdet ligger på to sider af den samme dal og tilbyder både stor faldhøjde og rigtig gode muligheder for offpiste-løb og kortere ture. Som om det ikke var nok, får Stranda en masse sne hver vinter. En lille perle, der er værd at opleve for skientusiasten med smag for eventyr. Det lokale guidefirma Uteguiden vil med glæde vise dig de bedste steder på en sikker måde.

SAS-appen er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS-appen

Oplev det norske landskab med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Norge.

Vil du se verden? Du kan flyve til mange af verdens lande med Scandinavian Airlines og vores partnere i SkyTeam. Vores destinationer

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere.